# پرسه ـ در ـ فضای ـ مجـازی
مسئولیت مهم معاونت پرورشی
امید ملایی با اشاره به سخنان روز معلم رهبر انقلاب، نوشت: «درحالی که همه این سالها به معاونت پرورشی در آموزش و پرورش بیتوجهی جدی شده رهبر انقلاب امروز فرمودند: تبیین مصالح بنیادی کشور و نظام از وظایف معاونت پرورشی است.»
تعصب برای نفهمی!
امین میمندیان: «حالا همین جماعت، سر آرمیتا گراوند حرف هیچ شاهد و هیچ دوربین و والدین طرف و هیشکی رو قبول نداشتن. الان سر گزارش بیبیسی که نه شاهد داره، نه سند داره، نه عکس داره، نه حتی همون نامه کذا نسخه اصلیشه، حتی خود BBC گفته ازش مطمئنم؛ اینا میگن درسته و جمهوری اسلامی داره دروغ میگه.»
کار خودشونه؟
دانیال معمار: «گزارش اخیر بیبیسی درباره نیکا شاکرمی آنقدر باعث تمسخر این رسانه شده که فرضیه اینکه این گزارش کار سرویسهای امنیتی ایران برای بیاعتبار کردن این رسانه انگلیسی است محتملترین فرضیه ممکن به نظر میرسد.»
دانشجوهای شریف دانشگاه شریف
کاربری با انتشار این تصویر نوشت: «دانشگاه شریف رو با این نخبههای باغیرتش بشناسیم که این شکلی صدای مردم مظلوم فلسطین شدن. نه اون دانشجوهایی که دغدغهشون سلف مختلط بود!»
سرنوشت مشابه جنگنده و موشکهای ایرانی
کاربری نوشت: «یادتان هست در دهه هشتاد شمسی موشکها و زیردریاییهای ایران را مسخره میکردند ولی امروز وعده صادق را دیدند و خفه شدند؟ مطمئن هستم سرنوشت هواپیماهای جنگنده ایرانی هم قطعاً همین خواهد بود.»
آنچه پیر ما در خشت میبیند...
حمید صادقی با انتشار جملهای از رهبر انقلاب نوشت: « «آمریکا رو به افول است.»؛ سال ۹۷، یه آقایی زمانی این جمله رو گفت که تورم آمریکا صفر بود، در نهایت قدرتش هم بود! اون موقع خیلیها به این حرف خندیدن! اما اون آقا امروز رو میدید! آنچه پیر ما در خشت میبیند، خیلیها در آینه نمیبینند!»
یاد شهیده 10 ساله در قلب انگلیس
حمل عکس شهیده 10 ساله لبنانی که توسط رژیم کودککش اسرائیل به شهادت رسید در دست تظاهرکنندگان انگلیسی مورد توجه کاربران فضای مجازی قرار گرفت.
مردمِ مسلمانِ
مهار نشدنی!
محمد صرفی: «حسن سكالانان، جوان 34 سالهای است که با عملیات ضد صهیونیستی امروز خود در قدس، اولین شهید ترکیهای طوفان الاقصی شد. این اتفاق مهم پیامی جدی برای رژیم اسرائیل دارد؛ شاید بتوان دولتهای مسلمان را مهار کرد اما مردم مسلمان منطقه را نه!»
شفافسازی یک حکم
عطیه نجاری درباره خبر نقض حکم بابک زنجانی نوشت: «شما یک جرمی مرتکب میشی، حکم قاضی اینجوریه که اگر جبران نکنی محکوم به اعدامی. حالا شما اون جرم رو جبران میکنی، حتی از جبران هم بالاتر، یک پولی هم میذاری روی پولهایی که بدهکار بودی و تحویل دولت میدی. خب حالا چه اتفاقی میفته؟ طبیعتاً حکم اولیه باید نقض بشه و شده!»